Federație hotelieră: Așteptăm la București aproximativ 2-3.000 de suporteri englezi pentru meciul Steaua-Manchester City

Hotelierii și patronii de baruri din București așteaptă cu nerăbdare meciul dintre Steaua și Manchester City. Și aceasta pentru că, în general, echipele engleze sunt însoțite la meciuri de foarte mulți suporteri, care sunt și mai mari consumatori de alcool.

 

Fanii englezi sunt interesați doar de distracție și nu sunt atrași de muzee sau alte obiective culturale. Un număr infim ajunge să viziteze Muzeul Satului sau al Țăranului Român.

 

Președintele Federației Industriei Hoteliere din România, Călin Ile, spune că de fiecare dată când a avut în hotel suporteri ai unor echipe din Marea Britanie, a trebuit să suplimenteze stocul de bere.

 

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Meciul tur va fi la București, pe 16 sau 17 august, iar returul este programat la Manchester, pe 23 sau 24 august. Șeful federației hoteliere consideră că este un avantaj faptul că prima manșă se joacă la noi: „Dacă ar fi jucat mai întâi acolo și ne-ar fi bătut cu 5-0, returul n-ar mai fi fost atât de interesant pentru suporterii britanici”, subliniază Călin Ile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS