Confidenţialitate

FCSB nu a pus în vânzare tichetele pentru meciul de joi cu Viking. Echipa așteaptă decizia UEFA în urma sesizărilor de la partida cu Dunajska Streda

Cu 3 zile înaintea partidei, FCSB nu a pus încă în vânzare tichetele pentru meciul de joi cu Viking, anunță GSP.ro : se așteaptă decizia UEFA după sesizările de la meciul cu Dunajska Streda.

Clubul bucureștean face obiectul unei proceduri disciplinare, dupa ce ultrasii din peluză au arborat un steag considerat de observatorul de joc ca având însemne neonaziste, spre finalul meciului s-au aruncat materiale pirotehnice iar scările tribunelor au fost ocupate de suporteri, în loc să fie lăsate libere.

Dintre cele 3 capete de acuzare, doar primul o pune cu adevărat în pericol pe FCSB, din perspectiva unei posibile sancțiuni de a disputa meciul cu porți închise, noteaza GSP.

Clubul e vulnerabil fiindcă acum două săptămâni a mai primit o sancțiune, din cauza scandărilor rasiste de la meciul cu Saburtalo.

Cei care conduc clubul nu cred însă că se va ajunge ca meciul tur cu Viking Stavanger să se dispute fără spectatori sau pe un alt stadion, nu pe Arena Națională.

Ei se așteaptă sa primeasca cel mult o amendă.

Din informațiile GSP, e posibil ca miercuri să vină o decizia a UEFA în această speță, astfel că procedura de vânzare ar urma să se facă în regim de urgență.

Prin intermediul platformei online, biletele pot fi cumpărate chiar și în ziua jocului, până la ora 14:00, iar tichetul eletronic e primit pe mail și conține inclusiv codul de bare necesar pentru accesul prin turnicheții arenei.

Citește și: Elisabeta Lipă, după ce lotul de canotaj n-a fost primit de niciun oficial de rang înalt: „Au considerat că au alte priorități. Nu există loc de comentarii”

Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin