Confidenţialitate

Ministrul Bodog: Deputatul Emanuel Ungureanu bate câmpii | AUDIO

Ministru al Sănătății, Florian Bodog respinge la Europa FM toate acuzațiile deputatului USR Emanuel Ungureanu, denunțătorul în dosarul medicului Mihai Lucan. În plus, el afirmă că la rândul său va face o plângere împotriva lui Emanuel Ungureanu, pentru denunț calomnios.

Controalele la clinica de transplant din Cluj au fost dispuse de mine, așa că resping toate acuzațiile pe care domnia sa le-a făcut. Bate câmpii! Oricum, dacă e adevărat că mi-a făcut plângere penală, aștept cu nerăbdare sa văd această plângere și îi voi face plângere pentru denunț calomnios. Toate controalele pe care le-am dispus au fost valorificate, rapoartele au fost transmise DIICOT, unele dintre ele au fost făcute chiar la solicitarea DIICOT“, afirmă ministrul Sănătății, Florian Bodog.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Procurorii l-au audiat miercuri pe deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care a lansat în ultimii ani numeorase acuzații la adresa medicului Mihai Lucan. La ieșirea de la audieri, Emanuel Ungureanu a vorbit despre faptul că în România s-ar face trafic de organe cu știrea autorităților și că unele operații de transplant se fac preferențial, astfel încât unele „V.I.P-uri” să aibă prioritate.

Scandalul în care e implicat medicul Mihai Lucan se extinde până la vârful Ministerului Sănătății. A fost audiat azi de către procurori deputatul USR Emanuel Ungureanu – denunțător în acest caz. Parlamentarul susține că medicul Lucan ar fi susținut atât de actualul ministru al Sănătății, Florian Bodog, cât și de alți foști guvernanți, între care fostul premier, Emil Boc.

Medicul Mihai Lucan de la Institutul de Transplant Renal și Urologie Cluj Napoca este acuzat că a folosit fonduri și echipamente ale institutului pentru clinica sa privată – dar și că ar fi făcut transplanturi preferențiale.