Expoziția Internațională de Construcții din Piese Lego, inaugurată sâmbătă la București

De sâmbătă, în București va fi deschisă până în luna februarie a anului viitor o expoziție în care sunt expuse construcții impresionante doar din piese Lego.

„Unele modele sunt gigantice la propriu, prin dimensiune. Altele, sunt gigantice în sens simbolic. Cea mai mare construcție are 11 metri lungime și a presupus utilizarea
unui milion de piese LEGO®. Pe lângă modelele gigantice, în cadrul acestei expoziții, prezentăm figuri realizate la scară 1:1 ale unor personalități din lumea sportului,
culturii, filmului, deci giganți în domeniul lor de activitate.”, explică organizatorul expoziției, Rafał Szymański.

Printre creațiile care vă așteaptă la Expoziția Internațională de Construcții din Piese Lego se află și cel mai mare avion din lume, realizat dintr-un milion de piese Lego, dar și Batmobilul, vehiculul eroului filmului ”Batman”.

Macheta avionului Boeing 747 – special pregătit pentru călătoriile Președintelui SUA – este realizată dintr-un milion de piese LEGO®, la scară 1:7. Avionul are o lungime de aproape 11 metri, o anvergură a aripilor de aproximativ 10 metri și o înălțime de aproape 3 metri. Vizitatorii vor putea arunca o privire în interiorul avionului și vor putea viziona scene istorice imortalizate în piese LEGO®, având ca protagoniști unii dintre cei mai importanți oameni din Statele Unite.

Expoziția deschisă la Grand Arena Shopping Mall (B-dul Metalurgiei Nr 12-18, Sector 4) are 12 zone tematice, care ocupă aproape 3.000 de metri pătrați și poate fi vizitată de la 10:00 la 21:00 pe bază de bilet care costă începând cu 23 de lei de persoană.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS