Confidenţialitate

Explozie puternică la o bucătărie de vară din Recaș, produsă de o butelie

O femeie de 85 de ani a murit, şi fiul său de 53 de ani este în stare foarte gravă, după ce în bucătăria de vară a locuinţei lor din oraşul Recaş, în care se aflau, a avut loc o explozie urmată de incendiu.

Potrivit pompierilor timişeni, explozia a avut loc în jurul orei 1.00, iar în urma acesteia tavanul bucătăriei de vară în care se aflau femeia şi fiul său s-a prăbuşit. Primii care au intervenit încercând să-i scoată de sub dărâmături pe cei doi răniţi au fost vecinii acestora, ulterior la faţa locului ajungând şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

După o intervenţie de aproximativ o oră, pompierii au stins incendiul care a urmat exploziei şi i-au scos pe cei doi răniţi grav de sub resturile prăbuşite.

Persoanele rănite, o femeie de 85 de ani şi fiul acesteia de 53 de ani, au fost transportate de urgenţă la Secţia de Arşi a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde au decedat

Primele date arată că explozia s-a produs din cauza unei butelii defecte.

Explozia şi incendiul care i-a urmat nu au afectat şi locuinţa gospodăriei, ci doar bucătăria de vară în care se aflau cei doi.