Confidenţialitate

Spania: Cât costă o experiență locală de flamenco în Sevilla | AUDIO

Excursie la Sevilla… pe ritmuri de flamenco. Turiștii care vor să asiste la un spectacol autentic de flamenco într-o sală de concerte sau într-un restaurant pot alege oferte între 20 și 60 de euro. Cele mai scumpe includ și o cină cu tapas. Flamenco este un gen muzical, care a apărut și s-a dezvoltat în Spania, în special în regiunea Andaluzia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ambianță obișnuită pe străzile Sevilliei. Explozie de sunet și culoare.

O experință locală de flamenco ne poate schimba cu totul starea. Emoție și dans, în câteva ore petrecute „altfel” în Sevilla. Numeroase cluburi și spații destinate dansului își așteaptă vizitatorii. Chiar și începători.

Rezervările costă de la 100 de lei pentru o reprezentație într-o sală de teatru în care se țin și spectacole de muzică și dans.

Pentru echivalentul în euro a 125 de lei, o altă companie invită turiștii la un un spectacol tradițional de flamenco live „în cel mai bun loc din Sevilla”, într-o clădire din secolul al XVIII-lea înconjurată de portocali și construită deasupra unui templu roman. Abia la sfârșitul invitației se precizează că… nu e orice curte, este muzeul Flamenco din Sevilla.

Dacă la un spectacol live de flamenco în centrul orașului adăugăm și o cină gustoasă cu tapas care include o băutură, prețul se apropie de 300 de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Castelele Peleș și Pelișor ar putea intra în Patrimoniul UNESCO. Ambele au, însă, nevoie de reparații urgente | AUDIO