Evolio X-BOARD, primul hoverboard lansat sub brand românesc

Evolio X-BOARD permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de  echilibru, ceea ce îl face foarte ușor de folosit, de către oricine. Giroscopul interior și pedalele sensibile la presiune determină rapid direcția în care conducătorul vrea să se deplaseze, astfel încât mișcarea este cât se poate de firească.

Designul aerodinamic și giroscopul interior fac posibilă depășirea micilor denivelări sau a pantelor. Viteza se reglează automat în funcție de mișcarea celui care conduce vehiculul, în echilbru sau în plan înclinat, astfel încât deplasarea se face în siguranță.

Echipat cu LED-uri și roți performante, gadgetul poate fi folosit atât în exterior cât și în interior, ziua sau noaptea. Bateria permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km/oră, cu o autonomie de 15 km. Dispozitivul are nevoie de 2 ore pentru reîncărcarea completă a bateriei.

Evolio X-BOARD cântărește 13 kg și este disponibil în 3 versiuni de culoare. Va fi disponibil în rețelele specializate începând cu data de 11 Aprilie . Costa 2000 de lei, iar până pe 16 martie poate fi cumparat cu 1500 de lei, în limita a 100 de bucăți.