Confidenţialitate

Evenimente de promovare a adopţiei câinilor din adăposturile ASPA, în weekend

Primăria Municipiului Bucureşti, Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Proedus, Circul Metropolitan şi ARCEN organizează, în weekend, mai multe evenimente în cadrul campaniei de promovare a adopţiei câinilor din adăposturile ASPA, potrivit unui comunicat al Municipalităţii.

Astfel, vineri, la sediul ASPA Bragadiru are loc Ziua Porţilor Deschise, între orele 12.00 – 20.00, pentru cei care doresc să viziteze adăpostul şi să-şi găsească patrupedul “pereche”.

Adopţia este gratuită.

Cei care doresc să adopte câini trebuie să prezinte următoarele acte: copie CI, dovadă venit şi dovadă spaţiu.

Sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 9.30 – 12.30, bucureştenii pot adopta un căţel din Parcul Izvor, unde cu sprijinul Circului Metropolitan va fi organizat un târg de adopţii în incinta zonei de spectacol.

În intervalul orar 19.00 – 21.00, căţeii adoptabili, însoţiţi de voluntarii Proedus, vor ieşi la plimbare pe Calea Victoriei, unde se desfăşoară evenimentul “Străzi deschise”.

Cei care vor dori să adopte un căţel în timpul târgului sau în timpul plimbării pe Calea Victoriei vor primi formulare de rezervare, adopţie şi carnetele de sănătate ale căţeilor.