EUROVISION 2015: Cum arată prima repetiție Voltaj pe scena Eurovision de la Viena – VIDEO

Trupa Voltaj a avut prima repetiție oficială pe scena Eurovision Song Contest din Viena.

Plecată luni din țară, trupa Voltaj a avut parte marți de primul contact cu scena Wiener Stadthalle pe care va încerca să-i convingă pe europeni că merită să primească un număr cât mai mare de voturi și puncte.

Din înregistrările video apărute online se poate observa că showul României se bazează pe imagini din videoclipul piesei ”De la capăt”, existând inclusiv mesaje cheie afișate în timpul cântecului, însă în limba română.

Ionuţ, copilul din videoclipul piesei ”De la capăt”, va fi împreună cu părinţii lui la Viena, la finala Eurovision 2015.

Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj, va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, având numărul 15 de intrare în concurs.

Alături de artiştii români, în prima semifinală participă: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria. Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, la Viena (Austria), cu piesa De la capăt.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 19 şi 21, respectiv 23 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, precum şi online, pe TVR+.