Confidenţialitate

EUROPAFM.RO – site-ul radio numărul 1 în România și în perioada de carantină generală. Principala sursă de știri și muzică bună în luna martie, potrivit BRAT

Site-ul www.europafm.ro se menține pe primul loc în clasamentul celor mai accesate site-uri radio din România. În luna martie, potrivit datelor centralizate de BRAT/SATI, europafm.ro a înregistrat 1.800.681 Vizitatori Unici și aproape 5.000.000 de afișări. De pe terioriul României, europafm.ro a avut 1.537.630 Vizitatori Unici, ceea ce plasează site-ul Europa FM drept lider absolut în rândul site-urilor radio din România și stabilește un nou record de accesări.

Europafm.ro oferă acces simplu și rapid la știri și informații verificate, podcasturi pentru principalele emisiuni, dar și garanția celei mai bune muzici de ieri și de azi. Muzica Europa FM este aleasă cu ajutorul ascultătorilor săi fideli, care pot lua parte în mod activ la selectarea pieselor aflate în difuzare inclusiv prin intermediul sondajului ”Votează muzica”.

După extinderea infectărilor cu noul coronavirus, Europa FM a creat o secțiune unde sunt centralizate toate informațiile relevante, studiile, declarațiile pe proprie răspundere și comunicările oficiale privind epidemia de coronavirus: europafm.ro/coronavirus. Ultimele știri verificate despre COVID-19 pot fi găsite și direct în Aplicația Europa FM și pe prima pagină europafm.ro în secțiunea specială, alături de apelurile primite de la cadrele medicale prin intermediul adresei solidaritate@europafm.ro.

Edițiile Speciale Știrile Europa FM, precum și emisiunile de analiză, dezbateri și interviurile pot fi urmărite și video atât pe www.europafm.ro, cât și direct pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

În luna martie, principalii competitori din categoria MUZICĂ&AUDIO s-au plasat la o distanță considerabilă față de europafm.ro, din punct de vedere al vizitatorilor de pe terioriul României: 512.618 Vizitatori Unici (UV) pentru profm.ro, 501.854 UV pentru radiozu.ro, 430.890 UV pentru virginradio.ro, iar kissfm.ro a înregistrat 234.009 UV.

Acces rapid la informații și muzică direct în App Europa FM

Aplicația Europa FM înregistrează în luna martie o creștere a numărului de utilizatori activi, dar și o creștere a numărului de descărcări.

Pe Android creșterea numărului de descărcărcări față de luna precedentă este de 129% în timp ce pe IOS ritmul descărcărilor a crescut cu peste 62%.

Aplicația Europa FM, disponibilă gratuit pentru Andoid și IOS, aduce instant cele mai importante știri, verificate, grupate pe domenii de interes, oferă posibilitatea ascultării Europa FM de oriunde, a podcasturilor Europa FM și este singura aplicație radio din regiune care oferă și posibilitatea ascultării offline a podcasturilor.

Orice utilizator, care a acceptat primirea de push-notifications, este asigurat că primește notificări oricând se întâmplă ceva cu adevărat important.

DOWNLOAD Aplicația Europa FM pentru Android

DOWNLOAD Aplicația Europa FM pentru iPhone