Confidenţialitate

europafm.ro, prima sursă de ştiri şi de muzică bună din această vară, în România

Potrivit datelor oficiale comunicate de SATI (studiu realizat de BRAT care măsoara audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web din România), site-ul europafm.ro a atras în această vară cei mai mulți vizitatori din România, dintre toate siteurile posturilor de radio. Atât în iunie, cât şi în lunile iulie şi august europafm.ro a fost site-ul radio numărul 1 din România, luând în calcul numărul vizitatorilor unici de pe teritoriul României.

vara-europa-fm-siteul-europafm-ro-este-numarul-1

Potrivit datelor publice din Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) şi  începutul de toamnă a menţinut trendul ascendent al siteului europafm.ro, în septembrie fiind în continuare primul site al unui post de radio din România, după numărul vizitatorilor unici de pe teritoriul României.

Oferind o experienţă îmbogăţită pentru cei care ascultă Europa FM, site-ul aduce la un loc informaţii complete despre piesele ascultate la radio, împreună cu videoclipurile lor şi ştiri despre artişti şi completează video ceea ce aude în programele postului de radio.

Tot aici este locul unde pot fi găsite ştirile care contează, grupate în secţiuni uşor de urmărit, dar şi concursuri pentru o prietenii care ne sunt alături şi online, reuniţi în Club VIP Europa FM.