Europa FM prezintă: Yanni în concert la Sala Palatului

Yanni, unul dintre cei mai importanţi artişti ai Greciei a descoperit singur tainele muzicii şi a demonstrat că talentul adevărat depăşeşte orice graniţă.

Europa FM te invită să-l vezi live pe celebrul artist grec Yanni, pe 30 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Compozitor, producător, pianist, acesta este Yanni, supranumit şi ‘magicianul sufletului’. Cu numeroase hituri şi albume la activ, spectacolele sale constituie o adevărată explozie de pasiune şi talent, oferind auditoriului o experienţă muzicală desăvârşită.

Yanni, unul dintre cei mai importanţi artişti ai Greciei a descoperit singur tainele muzicii şi a demonstrat că talentul adevărat depăşeşte orice graniţă. Deşi nu cântă un gen muzical comercial, Yanni a dezvoltat o nişă extraordinară, susţine concerte magistrale în locaţii cu o bogată însemnătate istorică. Concertele sale de la Acropole, Taj Mahal, Oraşul Interzis din China şi Kremlin l-au adus în atenţia publicului iubitor de muzică pentru suflet.

Biletele pentru concertul Yanni din 30 mai 2014 vor putea fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro la mai multe categorii de preţ,între 145 şi 285 de lei.