Europa FM este postul de radio cu cea mai mare creștere de audiență din România

Europa FM este postul de radio cu cea mai mare creștere de audiență din România, potrivit Studiului de Audiență Radio efectuat în perioada ianuarie-aprilie 2019. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, peste 265.000 de ascultatori unici se alătura frecvențelor Europa FM din toată țara.

„Deșteptarea” cu Vlad Petreanu, Luca Pastia și George Zafiu adună peste 860.000 ascultători unici, în fiecare dimineață de luni până vineri, în creștere cu 160.000 față de aceeași perioadă a anului precedent. Este, de altfel, emisiunea cu cea mai mare crestere de audiență din intervalul respectiv.

„România în direct” cu Moise Guran este cea mai ascultată emisiune din România, cu peste 420.000 de ascultători, în creștere cu 86.000 față de aceeași perioadă a anului trecut. Și ”Avocatul Diavolului” cu Vlad Petreanu și Moise Guran este cea mai ascultată emisiune între stațiile private.

”Piața Victoriei” este cel mai ascultat program în orașele din România.

”Primele Știri” cu Andrei Paleu și Florin Badea conving încă 180.000 de ascultători din toată țara să se adune pe frecvențele Europa FM începând cu ora 5 dimineața, în vreme ce Jurnalul de Noapte, de la ora 22:00, strânge în plus pe recepție peste 30.000 de ascultători.

Jurnalele Europa FM de la 13:00 și 18 :00 sunt cele mai ascultate programe de știri în orașele țării. Tot aici, programul lui Sorin Niculescu, Europa Expres, și al lui Ciprian Dinu, Ore de primăvară, sunt lider de audiență, cu cea mai mare cotă de piață. Drum cu prioritate, cu Radu Constantinescu, este a doua cea mai ascultată emisiune între radiourile private. Și Clubul lui Toader Păun este în creștere de audiență, câștigând peste 55.000 de noi ascultători în orașele din România.

În weekend, ”Antrenorul Părinților” cu Mirela Retegan este emisiunea preferată a românilor – peste 360.000 de ascultători se întâlnesc pe frecvențele Europa FM duminică dimineața la ora 10:00.

”Lumea Europa FM”, emisiunea noastră de reportaje, este cel mai ascultat program între stațiile private din România.

Aproape 380.000 de români ascultă în fiecare duminică sfaturile lui Adi Hădean, emisiunea ”Medium Rare” fiind cea mai ascultată în rândul radiourilor comerciale. ”La Radio cu Andreea Esca” adună pe frecvențele Europa FM 200.000 de români. Tot atâția aleg să asculte sfaturile doctorului Liviu Harbuz în emisiunea ”Prieteni fără cuvinte”, difuzată sâmbăta, de la 11.

Colegii noștri Ștefan Leonte și Petru Stratulat conving, la rândul lor, în medie încă 160.000 de oameni să asculte Europa FM în weekend.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS