Reasculta Online

Duminică, de la ora 12:00, Adi Hădean te invită la cea mai savuroasă emisiune radio din România.

Dicţionarul Gastronomic: Brezarea

Termenul provine din limba franceză, „braiser“, și denumește o combinație de metode de a găti, uscat...

Sorin Barbu este la Medium Rare cu Adi Hădean - VIDEO

Sorin Barbu, proprietarul restaurantelor Alioli şi La Finca Alioli, este invitatul lui Adi Hădean la...

Dicţionarul gastronomic: Cine știe ce este bardarea? 

Nu-i grav dacă nu știți, nu toți bucătarii profesioniști au apucat să afle cum se cheamă acest proce...

Alex Petricean este invitat la Medium Rare cu Adi Hădean - VIDEO

Chef Alex Petricean a devenit din 8 mai antreprenor, odată cu deschiderea restaurantului Noua. Bucăt...

Reţeta lui Adi Hădean: Viţel la tigaie

Rețeta de azi e cu vițel și e foarte, foarte simplă. Să spunem că ai felii de vrăbioară de vițel la ...

Raluca și Alex Peșa, la Medium Rare cu Adi Hădean - VIDEO

Raluca și Alex Peșa sunt invitaţii lui Adi Hădean la Medium Rare.
2019-07-15 09:06:36

Coolinaria: Vlad îţi aduce inspiraţie la ronţăială (P)

Azi dimineaţă în Deşteptarea, Vlad Petreanu i-a inspirat pe ascultători cu două reţete de dip-uri ca...
Detalii
2019-06-07 14:50:44

Câștigă cu Mega Image la Medium Rare și pune în scenă spectacolul cărnii!

Mega Image pune în scenă spectacolul cărnii şi te premiază la Medium Rare! Un răspuns corect îți ...
Detalii
2019-05-17 14:42:28

COOLINARIA: Cum arată spectacolul pastelor fresh pregătite în casă (P)

Vineri dimineaţa, Vlad, Luca şi Zaf dezbat o reţetă de paste cu sos pesto alb (daca tot plouă afară,...
Detalii
2019-05-03 06:40:54

COOLINARIA: Cine gătește lent…savurează mai mult ! (P)

Miel sau ied, ce preferați la masa de Paște? Matinalii George, Vlad și Luca au ales a doua variantă ...
Detalii
2019-03-22 10:09:05

Reţeta lui Adi Hădean: Varză umplută

Mai întâi alegeți frunze mari de varză albă și roșie. Opăriți-le 4-5 minute apoi puneți-le la marina...
Detalii
2019-03-01 06:34:35

Reţeta lui Adi Hădean: Berbecuţ la tavă

Berbecuț de un an. Poate 14 luni. O bucurie, dacă știi ce să-i faci. Eu aș lua un picior din față...
Detalii