Confidenţialitate

Europa FM este cel mai ascultat post privat de radio din România de luni până vineri, în orașele țării

Vă mulțumim! Europa FM este cel mai ascultat post privat de radio din România de luni până vineri, în orașele țării.

Potrivit ultimului studiu realizat de Asociația pentru Audiență Radio, în perioada 24 aprilie – 13 august, postul de radio Europa FM are cea mai mare cotă de piață între stațiile private, cu 10%.

Știrile Europa FM se bucură în continuare de încrederea românilor. Principalele ediții de la ora 7:00 și de la ora 13:00 sunt lider de piață în mediul urban, între stațiile de radio private.

Tot în mediul urban, România în Direct este cea mai ascultată emisiune de radio, dintre toate stațiile private incluse în Studiul de Audiență Radio. Emisiunea prezentată de Moise Guran este ascultată zilnic de 268.000 de ascultători și are cea mai mare cotă de piață, de 11,2%.

În fiecare vineri, cu o cotă de piață de 11,9%, emisiunea Avocatul Diavolului este lider absolut de audiență. 297.000 de români ascultă dezbaterea dintre Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu, de la ora 13:15 pe frecvențele Europa FM.

Cel mai recent Studiul de Audienţă Radio a fost realizat în perioada 24 aprilie – 13 august 2017 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L.