Confidenţialitate

Euro 2020: Președintele UEFA va veni la București pentru tragerea la sorți

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, va veni la București pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie la Romexpo.

Înaintea tragerii la sorți, conducătorul forului continental va participa la mai multe acțiuni în Capitală, cum ar fi plantarea a sute de copaci alături de președintele federației române de fotbal, Răzvan Burleanu.

La evenimentul de la Romexpo, care va stabili grupele turneului final ce va fi găzduit de 12 orașe, printre care și București, va fi prezent și șeful FIFA, Giani Infantino, precum și președinții tuturor confederațiilor de fotbal din lume.

Bucureștiul va organiza patru meciuri la Euro 2020, trei în grupe și unul în faza optimilor de finală, toate pe Arena Națională.

România încă nu a obținut biletele pentru turneul final. Selecționata pregătită de Cosmin Contra înfruntă Suedia și Spania la finalul preliminariilor, astăzi, respectiv luni, iar în cazul unor rezultate negative mai poate lupta pentru calificare în playoff-ul Ligii Națiunilor.