Confidenţialitate

Emoțiile întâlnirii modelelor, în direct în Deșteptarea – GALERIE FOTO

O nouă dimineață cu emoții intense, în Deșteptarea, la Europa FM.

Joi, am ales să îndeplinim visurile pentru Emanuel, Iustina și Ioana, copiii care îşi alină durerile cu saxofonul, vioara și trompeta. Ei au venit în studioul Europa FM alături de mama lor. Pentru fiecare dintre cei patru am căutăt să le facem câte o surpriză și să le oferim ajutorul de care au nevoie pentru a-și urma visurile și a continua să-și dezvolte pasiunea pentru muzică.

Nu e ușor să faci performanță în muzică. Ai nevoie de talent, instrumente și de multe ore de studiu. Și ar mai fi nevoie de ceva: de modele.

Mi-aş dori mai mult să fie copii. Să se bucure mai mult de copilărie. Să vadă totul cu ochii de copil”, spune Titiana Stempel, mama copiilor.

Dincolo de orice, asta își dorește Titiana Stempel pentru copiii ei. Dacă nu sunt la Colegiul de Artă sau la vreun concurs, Emanuel, Iustina și Ioana repetă acasă. Tot muzica i-a ajutat să treacă mai ușor peste moartea tatălui. A fost o experiență traumatizantă, dar au învățat ce contează cu adevărat în viață. De sărbători, tot ce îşi doresc este să fie alături de familie, spune Emanuel.

Pentru că am aflat că fiecare dintre cei trei copii are un model în muzică, joi, în Deșteptarea, le-am oferit ocazia să-i cunoască. Astfel, Alina Eremia, Andra și Smiley au devenit complicii noștri într-o serie de surprize emoționante pe care le-am trăit pe aceeași frecvență, în direct la Europa FM, dar și în transmisiunile video de pe pagina de Facebook Eruoap FM.

Fotografiile susprinse de Marius Mantea surprind perfect fețele emoțiilor lui Emanuel, Iustina și Ioana când își întâlnesc modelele – Alina Eremia, Andra și Smiley.

Iar surprizele nu se opresc la cele din emisiunea  Deșteptarea.

După cum a anunțat Andra, în direct a Europa FM, familia Stempel este invitata de onoare la Finala Vocea României de vineri.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN