Confidenţialitate

Titiana Stempel: “Mi-aş dori mai mult să fie copii, să se bucure mai mult de copilărie”

Nu e ușor să faci performanță în muzică. Ai nevoie de talent, instrumente și de multe ore de studiu. Și ar mai fi nevoie de ceva: de modele.

“Mi-aş dori mai mult să fie copii. Să se bucure mai mult de copilărie. Să vadă totul cu ochii de copil”, spune Titiana Stempel.

Dincolo de orice, asta își dorește Titiana Stempel pentru copiii ei. Dacă nu sunt la Colegiul de Artă sau la vreun concurs, Emanuel, Iustina și Ioana repetă acasă. Tot muzica i-a ajutat să treacă mai ușor peste moartea tatălui. A fost o experiență traumatizantă, dar au învățat ce contează cu adevărat în viață. De sărbători, tot ce îşi doresc este să fie alături de familie, spune Emanuel.

“Să fim toţi împreună. Atât. Altceva, nimic. Să stau cu familia mea de Crăciun, de Revelion, să ne bucurăm de momentele astea.”

După vorbă, nu ai spune că Emanuel are doar 15 ani. Surorile lui, gemenele Iustina şi Ioana, sunt cu un an mai mici și gândesc la fel ca fratele lor.

“Încercăm în fiecare zi să ne sprijinim unii pe alții. Să nu dăm banii pe toate prostiile, ca să nu zic altfel. Încercăm să fim mai economi şi din puţinul pe care îl avem să le facem pe toate”, spune Iustina.

Învățământul muzical presupune cheltuieli mari. Nu e ușor, dar cumva, familia Stempel le acoperă pe cele mai multe. În afară de talent, instrumente și multe ore de studiu, copiii mai au nevoie și de modele. Emanuel îşi doreşte să-l cunoască pe Smiley, Ioana pe Alina Eremia, iar Iustina pe Andra.

Visurile lor sunt și visurile Titianei. O mamă care își crește singură copiii și care face tot posibilul să nu le lipsească nimic. Vrea să le netezească drumul în muzică și în viață. Pentru că știe ca la un moment dat, muzica i-ar putea ajuta să treacă peste lipsa ei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN