Eminem revine în 2013

Muzicianul nu a comunicat deocamdată titlul albumului şi nici data la care va lansa noul său material discografic.

Artistul şi-a anunţat intenţia de a lansa un nou album într-un mod foarte original, codat, special pentru fanii săi. Eminem a lansat o nouă linie de şepci. Pe o parte laterală a şepcilor sunt trecuţi anii în care Eminem a lansat albume solo: 1996, 1999, 2000, 2002, 2004, 2009, 2010 şi…supriză… 2013.

Şepcile sunt comercializate la preţul de 30 de dolari, iar o parte din încasările ce vor fi obţinute vor fi donate asociaţiei de caritate The Marshall Mathers Foundation.

Eminem şi Pink au înregistrat în vara acestui an piesa ‘Here Comes The Weekend’, ce a fost inclusă pe cel mai recent album al cântăreţei americane, ‘The Truth About Love’, lansat în luna septembrie.

Detaliile despre următorul album Eminem sunt însă ţinute la secret.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din ‘8 Mile’, pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat ‘Recovery’, a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.