Confidenţialitate

Emil Boc: Nu voi propune organizarea unei petreceri în centrul orașului Cluj-Napoca, de Revelion | AUDIO

Cluj-Napoca ar putea fi unul dintre puținele orașe din România în care să nu fie organizată petrecerea de Anul Nou în aer liber, și nici tradiționalul foc de artificii.

Primarul Emil Boc exclude din start așa ceva, dacă statul român nu va impune prezentarea Certificatului Verde la astfel de manifestări.

Emil Boc cere Parlamentului României să nu permită activități publice de niciun fel, inclusiv petreceri de Revelion, fără certificat de vaccinare, cu toate condițiile incluse în acesta.

”De Revelion, nu voi propune organizarea unei petreceri în centrul orașului, dacă nu se va cere acest certificat. La liber eu nu organizez, spun pas la așa ceva! Îmi asum ceea ce cred. Știu că ceea ce fac este în interesul cetățenilor. Clujul are cea mai mare rată de vaccinare. Am avut multe evenimente organizate, dar numai cu certificat de vaccinare. Nu sunt de acord să facem un pas înapoi”, a declarat Emil Boc.

Totuși, primarul a anunțat că, dacă certificatul verde nu va fi impus pentru noaptea de Anul Nou, ia în calcul posibilitatea de a organiza mici focuri de artificii în diverse locuri din oraș, fără participarea locuitorilor, pentru a marca astfel trecerea în noul an.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Sandu Mureșan

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Alexandru Rafila: Nu mergeți la persoanele vârstnice care nu sunt imunizate dacă nu sunteți vaccinați sau testați | AUDIO