Emeli Sandé lansează single-ul ”Extraordinary Being” – VIDEO

Emeli Sandé, renumita artistă, câștigătoare a numeroase premii și distincții, lansează un single-ul „Extraordinary Being”, extras de pe următorul său album, intitulat „Real Life” și inclus pe coloana sonoră a filmului ”X-Men: Dark Phoenix”.

este despre expunerea minciunii conform căreia am fi ordinari. Suntem extraordinari. Este despre a le aminti oamenilor că măreția există în fiecare dintre noi. Extraordinarul nu este doar al câtorva, ci este al tuturor. Sper ca versurile să le amintească acelora cărora le lipsește încrederea de sine de superputerile lor”, declară Emeli Sandé.

Videoclipul ce acompaniază piesa este regizat de Sarah McColgan și o ilustrează pe Emeli într-o lume cosmică, ce se intercalează cu scene din filmul ”X-Men: Dark Phoenix”.

„Fox m-a contactat în vederea unei colaborări pentru piesa principală a producției cinematografice X-Men: Dark Phoenix. Deja lucram la și, în momentul în care am văzut filmul, nu mi-a venit să cred că versurile se pliau perfect pe călătoria pe care o face personajul principal”, declară Emeli Sandé.