Confidenţialitate

Elisabeta Lipă: Toți sportivii care au obținut medalii la Olimpiadă ar trebui făcuți cetățeni de onoare ai Bucureștiului | AUDIO

Toți sportivii care au obținut medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo ar trebui făcuți cetățeni de onoare ai Bucureștiului – spune președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

Fosta canotoare, multiplu medaliată la Jocurile Olimpice și care este și consilier general al Capitalei, afirmă că va depune un proiect în acest sens după încheierea întrecerilor sportive de la Tokyo.

”O să propun, după ce se termină Jocurile Olimpice, ca toți medaliații olimpici români care au urcat pe podiumul olimpic și au adus glorie României să fie făcuți cetățeni de onoare, într-un cadru frumos, nu cum am fost eu, cetățean de onoare în 2000, fără să știu că sunt cetățean de onoare al municipiului București decây după vreo 20 de ani”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Echipa de canotaj a României a revenit în țară cu 3 medalii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo: una de aur obținută de fete în proba de dublu vâsle și două de argint, obținute de băieți la dublu rame și 4 rame fără cârmaci.