Confidenţialitate

Elisabeta Lipă, despre performanțele canotorilor români: „Am trăit cel mai fericit campionat mondial de până acum, a fost peste așteptări” | AUDIO

Canotorii se întorc de la Mondialele din Cehia cu patru medalii de aur. Sportivii români au câștigat probele feminine de 8 plus 1, simplu și dublu vâsle, dar și în cea masculină de dublu rame.

„Am trăit cel mai fericit campionat mondial de până acum”, spune la Europa FM președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă:

„Am trăit cel mai fericit campionat mondial de până acum, cu patru medalii de aur, cu fericirea întregii echipe și a suporterilor și a tuturor celor care s-au bucurat pentru sportivii noștri acolo. Incredibil ce sentimente de mândrie și de fericire s-au întâmplat aici în trei zile de finale. Noi nu ne-am fixat un obiectiv, noi încercăm să fim toți cei mai buni.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Frigul și ploaia au dat bătăi de cap sportivilor noștri. Fosta mare canotoare, Elisabeta Lipă, spune că au fost momente în care temperatura resimțită de în timpul curselor a fost și de 1 grad:

„Urmează o binemeritată vacanță pentru că a fost un an extrem de greu iar acest campionat mondial a fost peste așteptările noastre. Foarte frig, au concurat sportivii și la 1 grad, a plouat, au golit magazinele cu obiectele de sport, au venit pregătiți dar nu la nivelul ăsta. Efectiv să plouă toată ziua și tu să ai și antrenament și concurs, dar a știut fiecare ce vrea. Am avut și câteva cazuri de răceală.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Elisabeta Lipă: Toți sportivii care au obținut medalii la Olimpiadă ar trebui făcuți cetățeni de onoare ai Bucureștiului | AUDIO

Foto: Facebook / Federația Română De Canotaj