Elevii salută anunțul privind redeschiderea școlilor | AUDIO

Elevii salută anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind redeschiderea şcolilor şi revenirea la cursuri în sălile de clasă. Atrag atenţia, însă, că trebuie să se acorde în continuare atenţie respectarii măsurilor sanitare, dar şi recuperării materiei pierdute.

”Trebuie să se facă o analiză clară în care să vedem ce informații nu au fost asimilate de către elevi, deoarece în mediul online s-a realizat mult mai greu acest proces de predare, învățare și evaluare. Tocmai de aceea trebuie să cunoaștem foarte clar ce noțiuni ar trebui scoase din programa examenelor naționale”, a declarat Karina Karamihai, secretar executiv al Consiliului Naţional al Elevilor, pentru Europa FM.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat trei scenarii pentru redeschiderea şcolilor. În localităţile aflate în  scenariul verde, revin la cursuri toţi elevii. În cele aflate în scenariul galben – se redeschid doar grădinițele, ciclul primar și clasele terminale 8 și 12, în timp ce în localităţile în scenariu roșu – cursurile se vor relua doar pentru grădinițele și pentru clasele din ciclul primar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS