Elev tuns cu forța în timpul orei … chiar de dirigintă

Incidentul s-a petrecut la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Ploiești, unde un elev a fost tuns cu forța chiar de dirigintă.

Băiatul care a fost scos în fața clasei și tuns este elev în clasa a șaptea.

Tatăl lui, Răzvan Ioniță a povestit la Europa FM cum s-a petrecut totul.

„A luat o foarfecă de la alți copii, s-a dus și i-a tăiat o șuviță de păr, i-a tăiat o bucată de păr și lui și altui coleg care sunt în aceeași situație. Asta după ce i-a pus pe alți copii din clasă să-i măsoare părul cu rigla. Cei 15 centimetri nu au fost conform regulamentului și nici nu a fost doamna de acord cu asemenea păr lung. Din punctul meu de vedere nu e lung, e mai mare și atât.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Părintele spune că au mai existat discuții despre lungimea părului băiatului de acum un an de zile.

De atunci, tatăl nu a mai primit nicio a atenționare oficială în acest sens, dar copilului i s-a atras atenția în clasă pe această temă.

Răzvan Ioniță spune că a sesizat deja conducerea școlii.

„I-a spus copilului de mai multe ori, chiar i-a spus. Că eu până, citez din memorie acum, eu până la urmă pe tine tot te tund. Am crezut că este o, hai să nu-i spun glumă proastă, ci pur și simplu o amenințare așa, voalată. Cu toate că nu știu cum poți să ameninți un copil la 13 ani. Doamna profesoară nu a fost de găsit astăzi în școală, luni vom avea o ședință cu conducerea școlii și vom face, ca suntem doi părinți în aceeași situație, vom face toate demersurile legale, astfel încât un incident de genul acesta să nu se mai întâmple.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS