Confidenţialitate

Electonic Beats, cel mai avangardist concept de muzică electronică, oficial și în România

În aprilie sunt programate în București primele evenimente Electonic Beats. Telekom Electronic Beats (TEB), considerat unul dintre cele mai expresive și mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa, debutează în România pe 13 și 14 aprilie în Control Club din Bucureşti.

DJ-ul şi compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, şi Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert şi din Sebastian Szary vor mixa la București în cadrul poiectului Telekom Electronic Beats (TEB). Line-up-ul va fi completat de artiştii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Accesul la concerte se va face începând cu orele 19:30, iar preţul unui bilet va fi de 40 de lei şi 70 de lei abonamentul pentru cele două zile. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.eventbook.ro.

În România, proiectul european de muzică şi lifestyle vine cu website-ul local electronicbeats.ro, accesibil de la începutul acestei săptămâni, precum şi cu evenimente internaţionale şi locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia.