Confidenţialitate

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan, chiar de ziua ei

După ce Edward Sanda a sărbătorit în luna iulie împlinirea a 23 de ani alături de iubita sa, printr-o vizită la Chișinău, pe 6 octombrie Cleopatra Stratan și-a sărbătorit majoratul la București, la Clubul Diplomatic.

Seara dintre 5 și 6 octombrie a fost cu totul specială pentru cei doi, pentru că Edward a pregătit cel mai frumos cadou pentru Cleopatra: o cerere în căsătorie, imediat după miezul nopții.
„Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi”, povestește Edward, care s-a pregătit foarte mult pentru alegerea inelului de logodnă.

„Complice” și ajutor i-a fost mama lui, alături de care a umblat prin foarte multe magazine. „A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect!”, adaugă Edward Sanda.

La rândul ei, Cleopatra Stratan spune că „deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus și sunt fericită”.

Ei au anunțat fericitul eveniment la petrecerea Cleopatrei, la care au participat familiile și un cerc restrâns de prieteni.