Confidenţialitate

Popești-Leordeni: Directoarea centrului de îngrijire unde o angajată a fost înregistrată agresând copii, audiată azi. Mărturisirile părinților | AUDIO 

Scandalul care o vizează pe  educatoarea agresivă de la grădinița privată din Popești-Leordeni ILFOV: a fost audiată, astăzi, la Poliție, directoarea grădiniței. Cel puțin 11 părinți au povestit ce se întâmpla în respectivul centru privat. Urmează ca la audieri să fie chemată – săptămâna aceasta – și educatoarea acuzată de comportament agresiv.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La audieri a ajuns, astăzi, directoarea centrului de îngrijire care funcționa ca o grădiniță. Deși așteptată de jurnaliști, nu a răspuns la întrebări.

Până acum, 11 părinți au fost audiați la Poliția din Popești-Leordeni. Au povestit că au fost numeroase situații în care educatoarea a fost agresivă cu cei mici.

Părinții spun că și alte trei femei care lucrau ca educatoare ar fi avut un comportament asemănător… și susțin că patronii centrului privat ar fi cunoscut situația.

Educatoarea agresivă, în vârstă de 24 de ani, a devenit cunoscut după ce un părinte i-a pus unui copil un microfon. Cu totul, patru ore de înregistrări – uneori, greu de suportat pentru părinți.

Ar urma să fie chemată la audieri și educatoarea a cărei voce se aude în aceste înregistrări.

Ca urmare a scandalului, autoritățiele locale vor să afle câte centre private destinate copiilor se află în Popești-Leordeni și anunță verificarea acestora.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: A început procesul Pfizer-România. Tribunalul de la Bruxelles a stabilit calendarul procedural pentru depunera documentelor | AUDIO