Confidenţialitate

Edmond Niculuşcă a câştigat Premiul cel mare Matei Brâncoveanu 2020

Duminică seara, în cadrul galei, Fundația Alexandrion a premiat cinci tineri remarcabili prin proiectele lor cu impact puternic asupra comunităților din care fac parte. Gala a fost transmisă live pe Facebook.

Tudor Baciu, Carmen Chindriș, Ana Maria Ciobanu, Edmond Niculușcă și Raluca Selejan sunt cei cinci finaliști care au intrat în cursa pentru marele premiu oferite de Fundația Alexandrion.

Publicul a decis clasamentul final și câștigătorul marelui premiu în valoare de 12.000 de euro, prin vot online pe www.fundatia-alexandrion.ro.

Sistemul de votare a rămas deschis și pe parcursul galei, până la momentul STOP VOT al prezentatorului.

“Am câștigat Premiul cel mare Matei Brâncoveanu 2020! Este enorm! Peste 15.000 de oameni au validat munca ARCEN din ultimii 11 ani dedicată Bucureștiului, peste 15.000 de oameni ne susțin proiectul Antiseismic District la nivelul centrului.

E un premiu extrem de important pentru echipa ARCEN și pentru partenerii noștri de la Re:Rise – Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic, un premiu care demonstrează că avem în spate zeci de mii de oameni care susțin inițiativele noastre.

Mulțumesc tuturor prietenilor care m-au ajutat în campania asta! A fost o mobilizare impresionantă și sunt copleșit de gesturile voastre și de implicarea totală a multora dintre voi! Mulțumesc enorm celor care m-au votat!

Premiul Matei Brâncoveanu e o investiție pentru viitorul Bucureștiului! Premiul ăsta ne dă șansa să creștem viteza proiectului “Antiseismic District” și să salvăm vieți! De mâine, reluăm lucrul la unul dintre cele mai importante proiecte care se dezvoltă azi pentru orașul București”, a reacționat Edmond Niculuşcă într-un mesaj postat pe Facebook.

Anul trecut, Edmond Niculușcă a fost declarat om de milioane, la Europa FM. El și-a spus povestea în cadrul unui interviu realizat de Toader Păun: