Ediție specială, ora 21.00: Autoritățile anunță noi măsuri în lupta contra COVID-19 – VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, va susține, alături de secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, o declarație de presă începând cu ora 21.00.

Autoritățile vor comunica noi măsuri în lupta contra COVID-19, care vor fi dezbătute, într-o Ediție specială a Știrilor Europa FM, de Alice Iacobescu și Cătălin Striblea.

Din 25 martie, România s-a alăturat statelor care au instituit carantina generală, în încercarea de a limita răspândirea cazurilor de COVID-19.

Experții insistă că izolarea socială este, la momentul actual, cea mai eficientă metodă de control, preluând astfel din presiunea pusă pe medici și asistente, aflați în prima linie de luptă cu actuala pandemie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică seara, că bilanțul deceselor a urcat la 42 în România.

La nivel național, au fost înregistrate 308 de cazuri noi de coronavirus, cel mai mare număr de îmbolnăviri anunțat într-un interval de 24 de ore, până la un total de 1.760 de infectări. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 – 89 de ani.

Zi de zi, într-un Jurnal online de carantină, vă ținem la curent cu evoluția epidemică din țară, dar și din restul lumii.

La adresa solidaritate@europafm.ro, așteptăm mesajele cadrelor medicale aflate în prima linie de luptă cu noul coronavirus. Credem că medicii și asistentele sunt primii care trebuie sprijiniți pentru a ne putea ajuta la rândul lor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS