Confidenţialitate

Eddie Murphy, sărbătorit la Născut de ziua lui

Vinerea e mai pe veselie, așa că la Născut de ziua lui avem un actor de comedie. Sperăm că-l ştiţi cu toţii pe Eddie Murphy.

Eddie Murphy a avut o prestație excelentă în filmul “Dreamgirls”, dar și trei “zmeurici” de aur pentru roluri mai puțin reușite în același film – “Norbit”.

Personajul nostru – care la începutul anilor 80 avea o prezență constantă în show-ul Saturday Night Live – spunea într-un interviu că și-a exersat umorul din vremea copilăriei, chiar și atunci când a fost crescut, pentru o perioadă de timp, într-un centru de plasament.

Despre Eddie Murphy se spune că urăște armele de foc, iar atunci când trebuie să joace un rol de tip dur și trebuie să folosească un pistol îi imită grimasele lui Bruce Lee.

Deseori, în filmele lui, a fost fie profesor trăsnit, fie doctor capabil să vorbească cu animalele. Și apropo de animale… Îl știți pe măgărușul acela simpatic din “Shrek”? E chiar vocea lui Eddie Murphy.

La final să punctăm faptul că mustăcioara celui considerat unul dintre cei mai buni practicanți de stand-up comedy se poate admira și în videoclipul piesei “Remember the Time”, semnată Michael Jackson. În plus, Eddie Murphy are la activ unele dintre cele mai bune poante la adresa fostului megastar al muzicii pop.