Confidenţialitate

Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară

Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară, după ce iubita lui, actriţa şi modelul Paige Butcher, a născut, marţi, o fetiţă care se va numi Izzy Oona Murphy, informează contactmusic.com.

Atât mama, cât şi bebeluşul se simt bine, a precizat agentul de presă al actorului american. Izzy Oona Murphy este cel de-al nouălea copil al starului, dar primul pe care acesta îl are cu Paige Butcher, cu care are o relaţie din anul 2012.

Eddie Murphy are doi fii – Eric, în vârstă de 26 de ani, şi Christian, în vârstă de 25 de ani – din două relaţii anterioare şi cinci copii – Bria, în vârstă de 25 de ani, Myles, în vârstă de 22 de ani, Shayne, în vârstă de 21 de ani, Zola, în vârstă de 15 ani, şi Bella, în vârstă de 13 ani – din căsătoria lui cu Nicole Mitchell, de care a divorţat în 2006, după o căsnicie de 12 ani.

Actorul are şi o fiică în vârstă de 9 ani, Angel, cu cântăreaţa Mel B, membră a fostului grup Spice Girls. Angel s-a născut pe 3 aprilie 2007, chiar în ziua în care starul american împlinea vârsta de 46 de ani.