Confidenţialitate

Echipa de gimnastică junioare a României a intrat în competiție la Campionatele Europene de la Munchen | AUDIO

De la ora 13:20, echipa de gimnastică junioare a României a intrat în competiție la Campionatele Europene de la Munchen. Aseară, echipa de senioare a ratat intrarea în finale, însă prin locul 9 ocupat, s-a calificat la Campionatele Mondiale din Marea Britanie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Echipa României a acumulat ieri 152.063 puncte, concurând doar cu 4 gimnaste. Ioana Stănciulescu s-a retras din concurs din cauza unor dureri la un genunchi.

Ana Maria Bărbosu a obținut cele mai bune rezultate

Cele mai bune rezultate le-a obținut Ana Maria Bărbosu, debutantă la un campionat european de senioare. De altfel, ea s-a calificat individual, de pe primul loc, în finala de la bârnă, și cu al 7-lea punctaj în finala de la sol.

Ana Maria Bărbosu: „Simt emoțiile, dar încerc să fiu calmă și să mă concentrez pe ce am de făcut”

Ana Maria Bărbosu le-a spus aseară organizatorilor că a avut emoții, dar că a încercat să se concentreze pe ce are de făcut.

„Sper să am execuții mai bune în finale. Simt emoțiile, dar încerc să fiu calmă și să mă concentrez pe ce am de făcut. Pentru mine, toate competițiile sunt la fel și încerc să nu le compar între ele”, a spus gimnasta româncă în vârstă de 16 ani.

Finalele la aparate au loc duminică. Gimnaștii români concurează săptămâna viitoare.

Sursa foto: Captură foto / Facebook – European Gymnastics

Citește și: Gimnastică artistică: Aur și argint pentru Ana Maria Bărbosu la Cupa Mondială Challenge de la Osijek