Confidenţialitate

Echipa de baschet CSM Ploiești s-a desființat în ziua debutului în Liga Națională

Ploieștiul a rămas și fără echipa masculină de baschet, după cea de handbal feminin. CSM Ploiești – nou promovată în Liga Națională a anunțat luni că se retrage din competiție, chiar în ziua în care trebuia să debuteze în primul eșalon.

Partida cu Dinamo era programată la ora 19:30 la “Sala Olimpia”, iar președintele clubului – Cătălin Bulrlacu le-a comunicat conducătorilor federației că echipa va renunța, după ce s-a bazat până în ultima clipă pe ajutorul financiar al autorităților locale. Fostul internațional, care se legitimase și ca jucător, fără să ceară vreo remunerație, spune că CSM Ploiești n-are bani pentru a participa în nicio competiție din România.

Burlacu a mai evoluat în trecut la CSM Asesoft, cel mai titrat club din baschetul masculin autohton în ultimele decenii.

Amintim, echipa feminină de handbal a Ploieștiului s-a desființat și ea, după ce duminică și-au reziliat contractele ultimele 6 jucătoare, împreună cu antrenorul, la o zi după ce se calificaseră în turul al 2-lea al Cupei EHF. Handbalistele nu își mai primiseră salariile de peste 4 luni, iar Primăria orașului prahovean a renunțat să le acorde sprijin financiar.