Confidenţialitate

Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire sexuală

O femeie îl acuză pe Dustin Hoffman că a hărţuit-o sexual pe când aceasta avea 17 ani şi lucra ca asistent de producţie intern pe platourile de filmare pentru “Death of a Salesman”, potrivit hollywoodreporter.com.

Anna Graham Hunter susţine că Dustin Hoffman i-a cerut să îi facă un masaj la tălpi, în prima ei zi petrecută pe platoul de filmare.

Ea a povestit că i-a făcut masajul actorului, deşi a încercat să îl refuze, şi a adăugat că Dustin Hoffman a flirtat cu ea şi cu alte femei, i-a atins fundul şi i-a vorbit despre relaţii sexuale.

Ea a povestit că într-o dimineaţă, când a intrat în cabina de probe a actorului pentru a îi lua comanda pentru micul dejun, acesta s-a uitat la ea rânjind şi i-a spus că vrea ”un ou fiert tare”, după care a făcut o referire la organele genitale feminine.

Contactat de The Hollywood Reporter, Dustin Hoffman a declarat că respectă femeile şi că îi pare rău că ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

”Le port un respect deosebit femeilor şi mă simt îngrozitor pentru faptul că aş fi făcut ceva ce ar fi pus-o într-o situaţie incomodă. Îmi pare rău. Acest lucru nu mă reprezintă”, a spus Dustin Hoffman.

Foto: Denis Makarenko/Shutterstock