După Dacian Cioloș, liberalii anunță și ei că fac plângere penală pe numele ministrului de Interne

Crește numărul denunțurilor penale la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan.

După Dacian Cioloș, liberalii anunță și ei că fac plângere la parchet.

Ludovic Orban îi reproșează lui Carmen Dan că stat întreaga zi de vineri la Minister și că ar fi dat ordine în numele lui Liviu Dragnea. În consecință, se va adresa Parchetului General cu o sesizare penală.

„Vom depune o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o sesizare penală care îi vizează pe Carmen Dan, prefectul Capitalei şi pe alţi actori politici sau guvernamentali despre care vom avea informaţii până la momentul sesizării că au fost implicat. Carmen Dan se ştie că a stat la Ministerul de Interne şi a ordonat toate acţiunile. Se ştie foarte clar legătură între Liviu Dragnea şi Carmen Dan. Deci ea a coordonat toate intervenţiile Jamdarmeriei. În ceea ce priveşte prefectul Capitalei, aceasta este omul de casă al Gabrielei Firea şi a primarului Pandele”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al partidului care a avut loc luni la Parlament.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Totodată, liderul PNL spune că partidul său va chema parlamentarii Puterii din vacanță ca să îi ceraă explicații lui Carmen Dan.

Ludovic Orban ar pune, însă, și un alt subiect pe agendă:

“Vom iniţia demersurile de convocare a unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor şi a Senatului pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă (n.r. privind protestele), pentru depunerea unei moţiuni împotriva ministrului de Interne. De asemenea în cadrul sesiunii vom iniţia şi un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în cazul pestei porcine. După cum ştiţi, pesta înseamnă ciumă, deci acţiunile noastre se vor îndrepta împotriva a două ciume, ciuma africană şi ciuma roşie. De fapt, şi ciuma africană a penetrat tot din cauza ciumei roşii”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS