Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Ciprian a câștigat 400 de EURO | VIDEO

Ciprian, din Târgu Mureș, este cel de-al doilea câștigător la Dublu sau Nimic din această săptămână. El a răspuns corect la două întrebări care i-au adus 400 de Euro, dar apoi a decis să se oprească.

La începutul săptămânii, Cristina din Constanța a fost sigură pe ea și a ales să meargă până la capăt în prima rundă de Dublu sau Nimic din această toamnă. Ultimul răspuns, care i-a dublat premiul din 400 în 800 de Euro, a fost legat de unul dintre cele mai populare filme românești – ”Liceenii”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum participi la Dublu sau Nimic

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc pe europafm.ro și ascultă-i pe Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Înscrierile se pot face exclusiv pe europafm.ro!