Confidenţialitate

Primul concurs Dublu sau Nimic aduce 800 EURO unei ascultătoare din Constanța | VIDEO

Un nou început pentru cel mai deștept concurs radio și patru răspunsuri corecte, tranformate rapid în 800 EURO, în Deșteptarea, la Europa FM.

Cristina din Constanța a fost sigură pe ea și a ales să meargă până la capăt în prima rundă de Dublu sau Nimic din această toamnă. Ultimul răspuns, care i-a dublat premiul din 400 în 800 de Euro, a fost legat de unul dintre cele mai populare filme românești – ”Liceenii”.

Întrebarea simplă a fost precedată și de un indiciu  la prima oră a dimineții, cu care Vlad, George și Luca au început azi Deșteptarea, la ora 7.

Care a fost întrebarea de 800 EURO, la Dublu sau Nimic, în Deșteptarea

Ultima întrebare la care Cristina a trebuit să răspundă a fost legată de rolul Ionică din ”Liceenii”. Nici că se putea o întrebare mai simplă, luni dimineața, la Dublu sau Nimic.

Actorul Mihai Constantin a devenit celebru pentru rolul lui ”Ionică” din ”Liceenii”, iar vocea lui este și vocea Europa FM de 21 de ani, așa că evident că răspunsul corect a venit rapid.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Imediat după emisiune, Cristina ne-a trimis o fotografie alături de colegele din birou care i-au fost alături în timpul concursului Dublu sau Nimic:

Primul concurs Dublu sau Nimic aduce 800 EURO unei ascultătoare din Constanța

Cum participi la Dublu sau Nimic

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc pe europafm.ro și ascultă-i pe Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Înscrierile se pot face exclusiv pe europafm.ro!