Confidenţialitate

DSP București susține că încă nu a propus carantinarea Capitalei I AUDIO

Direcția de Sănătate Publică București, prin Oana Nicolescu, directorul instituției, susține că până acum nu a propus autorităților  carantinarea Capitalei.

”Până în acest moment pot să vă spun că nu am făcut nici o solicitare către prefectură, pentru a carantina Bucureștiul. La nivel de DSP București nu am făcut nici un fel de soclitare.

 Rep – Din punct de vedere al DSP, nu se impune o carantină, pe baza…

Nu am făcut solicitare pentru așa ceva.

Rep: – E o diferență de nunață între a nu face o solicitare și a analiza acei factori…

Analizăm, dar dacă vă spun că analizăm zilnic acest indice și vă spun că nu am făcut această solicitare, exact așa să interpretați”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu a comentat declarațiile lui Vlad Voiculescu, privind propunerea de carantinare a Bucureștiului, ca urmare a creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri noi de infecții cu noul coronavirus. Nicușor Dan, în dialog cu Aurelian Bădulescu, consilier PSD, în ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București.

” Aurelian Bădulescu: Văd că viceprimarul ales al Capitalei, domnul Vlad Voiculescu, a discutat cu dumneavoastră posibilitatea carantinării Bucureștiului? Ați avut astfel de discuții în acest sens? Europa FM titrează acum iar fluxurile sunt toate pline despre această chestiune. Iată, citesc, sunt consternat, vă trimit linkul, domnule Nicușor Dan, și vă rog să aveți o poziție publică vis-a-vis de chestiunea asta.

Nicușor Dan: Domnule consilier general, mai precis consilier local în Consiliul General al Municipiului București, suntem în Consiliul General și nu la revista presei”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.