Confidenţialitate

DRUM CU PRIORITATE: Interviu cu Cătălin Moroșanu. Luptătorul l-a ajutat pe tânărul din Iași, care a mers cu calul la maternitate, să se mute într-o nouă casă

Vă mai aduceți aminte de Sergiu, tânărul care s-a dus cu calul la soția lui internată la maternitatea din Iaşi? Povestea lui a făcut înconjurul internetului. Ei bine, vești frumoase avem despre el.
Dacă încă nu ați văzut pe internet, Sergiu s-a mutat în casă nouă cu ajutorul lui Cătălin Moroşanu.

Luptătorul a strâns bani și i-a cumpărat lui Sergiu o casă lângă Iași.

Sportivul a pus pe contul lui de Facebook o fotografie alături de familia lui Sergiu:

https://www.facebook.com/CatalinMorosanuOficial/photos/a.510858268989258/3841050589303326/?type=3&theater

Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. 

Și pentru că în cont au mai rămas strânși de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acești bani vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți.

Mă înclin în fața voastră, oameni buni Sergiu vă mulțumește din suflet!“, a fost mesajul lui Moroșanu pe Facebook.

Radu Constantinescu a stat de vorbă în direct pe Drum cu Prioritate cu Cătălin Moroșanu.

Ce l-a impresionat la povestea lui Sergiu și cum s-a hotărât să îl ajute? Dacă a fost greu să îi adune și care a fost reacția lui Sergiu când a primit vestea și casa, aflați din interviul de mai jos: