Dragoș Pătraru: ”Am și acum oameni în curtea TVR care ar vrea să mă scuipe pentru ce am zis”- VIDEO

De marți, Dragoș Pătraru a revenit la TVR cu ”Starea Nației”, program despre care a vorbit în Deșteptarea. 12 oameni lucrează în echipa ”Starea Nației”, pe lângă cei din TVR.

”Am și acum oameni în curtea TVR care ar vrea să mă scuipe pentru ce am zis”, recunoaște Dragoș Pătraru. ”Reprezint interesele oamenilor și televiziunea asta, mai ales asta, le aparține românilor și nu celor care lucrează în TVR”, subliniază realizatorul TV.

Dragoş Pătraru şi-a început activitatea jurnalistică la ziarul Prahova, în 1996, unde a fost redactor. De atunci, a mai ocupat funcţiile de producător şi realizator de emisiuni la Radio Contact Ploieşti, unde a coordonat şi departamentul de ştiri, a fondat şi condus, începând cu anul 2000, publicaţia Fair Play de Prahova şi săptămânalul de anchetă şi satiră altPHel, iar din 2008 a făcut performanţă în rândul televiziunilor locale cu Prahova TV, post pe care l-a condus până în 2012.

Timp de doi ani, a fost producător, editor şi prezentator la România TV. Până în vara acestui an, ”Starea Nației” a fost la Digi 24, după care emisiunea a revenit la postul public de televiziune.