Dragobete: Lampioane în formă de inimă – lansate la Slobozia. Se fac donații pentru secția pentru copii a Spitalului Județean

Lămpioane lansate, la Slobozia, de Dragobete cu scop caritabil: o asociație neguvernamentală distribuie lampioane în schimbul unei donații de 10 lei pentru secţia Pediatrie a Spitalului de Urgenţă din localitate.

Membrii asociaţiei „Interact” au decis să marcheze Dragobetele de o manieră inedită. Ei invită cuplurile îndrăgostite să lanseze lămpioane chinezeşti în formă de inimă deasupra oraşului.

În schimbul lămpioanelor, cei interesaţi pot face o donaţie de 10 lei pentru secţia pediatrie a Spitalului de Urgenţă Slobozia.

Banii vor fi folosiţi pentru achizionarea de pensule şi vopseluri necesare decorării pereţilor interiori ai secţiei.

Pentru atingerea acestui obiectiv, Asociaţia Interact a achiziţionat 200 de lămpioane. Eugen Dubălaru, reprezentantul Interact, a declarat că acţiunea are un succes mai mare decăt s-a aşteptat iniţial.

Astfel, până la orele prânzului, peste 160 de lămpioane au fost deja rezervate.

„Scopul nostru e dublu. Pe de o parte, reuşim să decorăm pereţii unei secţii a Spitalului. Iar dincolo de asta, oferim pentru 200 de cupluri ocazia de a marca această zi într-un mod inedit” Eugen Dubălaru

Asociaţia Interact organizează pentru al doilea an consecutiv acest tip de evenimet.

Lansarea lămpioanelor se va face concomitent, la ora 19.00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS