Dragnea refuză să spună țara în care și-a petrecut vacanța de Paște: ”Am fost la pescuit oceanic”

Liviu Dragnea refuză să spună unde și-a petrecut vacanța de Paște.

Întrebat de jurnaliști dacă a fost plecat din țară, așa cum s-a speculat,  liderul PSD a recunoscut că a petrecut sărbătorile la ocean – unde a și pescuit.

Nu a vrut însă să spună locația.

Sigur că e mai important unde merg eu, dacă plec 2-3 zile, cred că este un subiect naţional. Am fost la pescuit, nu o să vă spun unde din două motive: cei care sunt susţinuţi financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi şi noapte cred că totuşi trebuie să muncească pentru acei bani. Şi în al doilea rând, ca să creez şi pentru cei cu care am fost la pescuit aceeaşi situaţie jenantă în care să meargă peste ei nu ştiu ce investigatori… Nu o s-o fac. Dar probabil că astăzi sau mâine o să pun nişte poze, o să le fac publice”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a venit miercuri de la Doha, Liviu Dragnea a confirmat, spunând că şi-a făcut acolo poze cu românii din aeroport.

Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi vom face în continuare oriunde o să merg. Nu am ştiut că este o infracţiune, deocamdată. Numai că chiar nu vreau, nu am făcut nicodată şi nu am să fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, că merg undeva în ţară sau în afara ţării. Când am fost întrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment, chiar nu înţeleg”, a mai spus preşedintele PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Hotnews scria, săptămâna trecută, că liderul PSD a plecat din țară încă de pe 10 aprilie – cu o cursă Qatar Airways spre o destinație exotică.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS