Dragnea, despre Sevil Shhaideh: O persoană loială, corectă și cinstită

Liviu Dragnea a declarat, miercuri după-amiază, că Sevil Shhaideh este o persoană loială, corectă şi cinstită.

În opinia liderului PSD, este singura persoană din Partidul Social Democrat în care are încredere că poate lua toate măsurile trecute în programul de guvernare al PSD.

În plus, Liviu Dragnea a declarat la Parlament că președintele Klaus Iohannis a avut o atitudine pozitivă atunci când a aflat propunerea coaliției PSD-ALDE și că i s-a părut o propunere bună.

 

“Am spus că va fi un om care arată bine. Cu doamna Sevil Shhaideh eu am lucrat preţ de 13, 14 ani în diverse asociaţii ale autorităţilor locale, am lucrat împreună la iniţiative legislative. Era pe cealaltă parte a baricadei când ne luptam cu guvernul. Este un om care ştie să gestioneze programare mari de investiţii, este printre cei mai buni specialişti în gestionarea programelor europene şi în ceea ce priveşte absorbţia acestor programe, ştie foarte bine administraţie publică, ştie ce înseamnă un buget de stat, ştie ce înseamnă buget pentru fiecare minister. Este corectă, este loială, este cinstită, transparentă. Are un singur defect: lucrează prea mult. Este un om în care eu am foarte mare încredere, de fapt a fost singura în care am avut încredere din partea din interiorul PSD că poate pune în practică acest program de guvernare pentru care eu am răspunderea maximă”, a declarat Liviu Dragnea, la câteva ore după consultările de la Palatul Cotroceni.

 

 

 

 

Citește și: Propunere istorică: Sevil Shhaideh, prima femeie propusă pentru șefia Guvernului

Dragnea s-a enervat atunci când a fost întrebat de ce a propus pentru funcția de premier o persoană de etnie străină

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS