Dragnea: „Dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce îl facem”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că de data asta nu mai respinge ideea organizării unui miting, dar că trebuie stabilit care va fi obiectivul unei astfel de manifestaţii.

Aflat la Comitetul executiv al PSD desfășurat la Băile Herculae, Liviu Dragnea susține că are în continuare susținerea partiului său, deși a fost inculpat în al treilea dosar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Eu n-am venit să cer susținere aici. Eu am venit să dau susținere. Partidului pentru a continua ce a început, e foarte simplu.(…) Putem discuta de un miting, dar nu de susținere. Vedem, discutăm mâine sau în zilele următoare. (…) A fost o idee, nu este analizată sau dusă la capăt. De data asta nu o să mai resping această idee, dar dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce îl facem. Eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens.” a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști pentru ce ar ieşi simpatizanţii PSD în stradă, liderul PSD a spus că va discuta acest subiect cu colegii săi mâine, când este programată şedinţa Comitetul Executiv al partidului.

Mai multe voci din interiorul PSD, printre care Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, au cerut în repetate rânduri organizarea unor manifestaţii care să contracareze protestele de stradă antiguvernamentale.

Ideea a revenit în partid odată cu dosarele deschise de DNA şi în care este implicat Liviu Dragnea şi cu apariţia informaţiilor conform cărora şi alţi lideri sau miniştri ai partidului ar urma să aibă probleme în justiţie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS