Dragnea, către jurnaliștii care l-au întrebat despre ancheta Rise: E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea?

Liviu Dragnea reacționează agresiv când este întrebat de presă despre acihizițiile de terenuri și imobile făcute de fiul său de la firma Tel Drum. Liderul PSD îi acuză pe jurnaliști că pun întrebări transmise de DNA pentru a afla de la el informații noi.

De asemenea, Liviu Dragnea susține că fiul său nu-i cere sfaturi şi nu i-a comunicat nimic privitor la achiziţiile pe care acesta le-ar fi făcut în Turnul Măgurele.

„De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA acum se pregăteşte să intre şi în familie, să înţeleg? (…) Nu-mi cere (sfaturi – n.r.), mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer? Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!”, a răspuns Dragnea la întrebările jurnaliștilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O nouă investigație Rise Project arată că fiul lui Liviu Dragnea a cumpărat proprietăți de la Tel Drum, chiar înainte ca societatea să-și ceară insolvența. Cele 4 proprietăți se află la intrarea în Turnu Măgurele  și alcătuiesc împreună un domeniu total de 3,9 ha. Transferul imobiliar se regăsește în dosarul de insolvență, pe lista cu proprietățile înstrăinate în ultimele șase luni și sumele încasate depusă de avocații Tel Drum

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS