Dragnea amenință cu excluderea din PSD, dacă un alt membru va accepta o eventuală propunere a președintelui de a fi premier

Liviu Dragnea transmite un avertisment dur către social-democrați, în cazul în care vreun lider sau membru PSD va accepta o eventuală propunere a președintelui Iohannis de a forma viitorul Guvern.

Acel lider sau membru PSD va fi exclus imediat din partid, a spus președintele PSD, după ce a fost întrebat dacă există posibilitatea ca şeful statului să desemneze un alt membru PSD pentru funcţia de premier, în locul lui Sevil Shhaideh.

”Dacă vreun lider din PSD sau vreun membru din PSD va accepta propunerea preşedintelui, va fi exclus imediat din partid”, a declarat Liviu Dragnea.

Avertismenul președintelui PSD vine în contextul în care Klaus Iohannis a anunțat că va desemna viitorul premier după Crăciun, precizând că în următoarele zile vor avea loc și alte discuții.

După anunțul șefului statului, Liviu Dragnea a fost întrebat și dacă se pune problema privind o eventuală suspendare a președintelui Iohannis.

 

 

 

”Aşteptăm să vedem ce propunere face. Dacă o va numi pe doamna Shhaideh, nu are sens o astfel de discuţie. Deocamdată, sunt semne bune”, a precizat Liviu Dragnea.

 

 

Citește și: Iohannis va desemna premierul după Crăciun. Dragnea: ”Ne pare rău. Eram pregătiți să anunțe azi”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS