Confidenţialitate

Doza de Turism, cu Răzvan Pascu: Seychelles, una dintre cele mai frumoase plaje din lume

În această săptămână, la Doza de Turism vom vorbi despre unele dintre cele mai frumoase plaje din lume: arhipelagul Seychelles din Oceanul Indian, de unde m-am întors acum două zile.

Mai fusesem în Seychelles în urma cu 5 ani în luna de miere și, deși ulterior am mai văzut multe alte destinații celebre pentru plaje din toata lumea, pentru noi acest loc a rămas în suflet ca fiind ceva aparte. Am revenit anul acesta pentru a-mi sărbători ziua de naștere, de data asta împreună cu copiii, și cred că am făcut cea mai bună alegere.

M-am convins din nou ca Seychelles este destinația ideală pentru cei care își doresc să se relaxeze pe unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, să se bucure de liniște, natura, de peisaje care îți taie respirația, dar și de experiențe autentic-creole.

Răzvan Pascu organizează călătorii aproape lunar cu grupuri organizate către destinații exotice și îndepărtate, în toată lumea. Puteți găsi impresii și fotografii din călătoriile sale pe pagina sa de Facebook, pe Instagram și pe blogul său.

În fiecare zi de luni, Răzvan Pascu aduce Doza de Turism la Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate și pe europafm.ro.