Confidenţialitate

Două piese lansate săptămâna aceasta în Clubul de Seară, în topul Trending YouTube

Două piese s-au auzit în această săptămână pentru prima dată în eter în Clubul de Seară, pe frecvențele Europa FM, și ambele au intrat rapid în topul Trending YouTube. Cele două piese confirmă practic o constatare simplă făcută în acest an, că viitoarele hituri sunt descoperite în cel mai mare club din România, de luni până joi, de la 19 la 21, pe frecvențele Europa FM.

Premiera de luni din Clubul de Seară, ”Poveste de Toamnă” de la Andreea Bălan este acum pe locul 19 în topul pieselor populare pe YouTube în România (Youtube Trending Romania).

Compusă de către Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Poveste de toamnă” este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de către Kobzzon subliniază prin imagini o „poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

„Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara. S-au simțit foarte bine la filmări, s-au jucat și fericirea lor îmi dă aripi să fac lucruri frumoase pentru public”, povestește Andreea Bălan.

La o zi după lansarea în direct în Clubul de Seară, Andreea Bălan a lansat online și videoclipul piesei ”Poveste de toamnă”.

A doua piesă a cărei premieră a avut loc în Clubul de Seară și care a intrat direct în Trending YouTube vine de la The Motans.

Lansată miercuri seara, în Clubul de Seară, piesa The Motans – ”În Oglindă” este acum pe locul 40 în clasamentul celor mai populare piese din România de pe YouTube.

”E o piesă despre cel pe care l-am văzut în fiecare dimineață în oglindă pe parcursul a 31 de ani.

E despre unele gânduri care m-au ajutat în viață, despre aspirații și visuri, reușite și dezamăgiri, prejudecățile celor din jur și dragostea celor dragi, despre drumul pe care l-am ales, despre prieteni, principii și curajul de a merge înainte și, nu în ultimul rând, despre rădăcinile pe care le am și cu care mă mândresc.”, a declarat The Motans.

Întrebat de Toader Păun, în direct în Clubul de Seară, dacă “Cel din Oglindă” marchează trecerea The Motans la trap, curent muzical popular acum printre tineri, artistul a spus că este doar o încercare muzicală, nu o repoziționare The Motans.