Confidenţialitate

Două meciuri ”super-demonstrative”, cu Halep, Tecău, Hagi și Mutu, vor avea loc în iunie la Cluj-Napoca | VIDEO

Tenismenii Simona Halep, Horia Tecău, și fostele glorii ale fotbalului românesc, Gheorghe Hagi și Adrian Mutu, vor participa la două meciuri ”super-demonstrative” în cadrul Sports Festival, care se va desfășura la Cluj, în iunie anul viitor.

A treia ediție Sports Festival va avea loc în perioada 9-12 iunie 2022, după ce anul trecut a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Echipa de aur a României, Horia Tecău și Simona Halep, vor juca un super demonstrativ de tenis alături de invitații lor în data de 10 iunie, la BT Arena, eveniment care va marca retragerea din cariera sportivă a vicecampionului olimpic și dublu câștigător de Grand Slam la dublu, Horia Tecău.

De asemenea, în 11 iunie, pe Cluj Arena, Adrian Mutu, golgheterul all-time al Naționalei României alături de Gheorghe Hagi, va juca și el în meciul său de retragere.

La super meciul de fotbal au fost invitate mari legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti și Andrea Pirlo, pe gazon urmând să evolueze și ”regele” Gheorghe Hagi, cel care a purtat și a dat greutate tricoului cu numărul 10 al Generației de Aur, înaintea lui Adrian Mutu.

Biletele pentru cele două meciuri demonstrative vor fi puse în vânzare în primăvara anului viitor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Sandu Mureșan